Votati cartea lui ianuarie 2015!

de / December 4th, 2014 / 118 vizualizari

Votati cartea lunii ianuarie

Inca putin si trecem pragul anului nou! Nu de alta, dar la noi timpul zboara printre pagini de carte, printre rafuri de biblioteca, prin librarii online sau offline. Timpul zboara, dar, culmea, traim mai multe vieti in acelasi timp. Are vreun sens ce spun aici? De fapt, nu prea conteaza. Important e sa cititi, sa traiti cat mai multe vieti posibil!

O rugaminte as avea, sa lasati putin cartea pe care o cititi acum (da, stiu ca e greu!) si sa votati cartea lunii ianuarie 2015. Tema propusa de noi a fost carti “must read”, propunerile au venit multe si frumoase. Dintre cele patru carti intrate la vot, una va fi cartea lunii ianuarie.

Iata propunerile:

Zaraza, de Andrei Ruse
Prea multa fericire, de Alice Munro
Inferno, de Dan Brown
Semnatura tuturor lucrurilor, de Elizabeth Gilbert

Vom incepe anul cu o carte “must read”. Da, toate propunerile sunt “must read”, dar una singura are ocazia de a fi cartea lunii. Daca le-ati citit, daca v-au fost recomandate sau ati citit si alte carti ale autorilor, indiferent ce motive ati avea, votati o carte. Ne puteti lasa impresiile, mai jos, in zona de comentarii si apoi va asteptam in club pentru a o vota pe cea care doriti sa fie cartea lunii ianuarie 2015.

Cum votati? Simplu: intrati in club, va logati in contul vostru si acordati votul uneia dintre cele patru titluri propuse. Va puteti chema si prietenii pentru a oferi cartii preferate cat mai multe voturi.

Vreau sa votez acum!

# # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

voteaza cartea lunii ianuarie 2021

Vot

Votează cartea lunii Ianuarie 2021

de / December 12th, 2020

A fost un an ciudat. A fost bun, a fost mai puțin bun. A fost un an al surprizelor, al dorului de familie și de prieteni, anul în care bucuriile au venit din lucrurile mărunte. Am ajuns, poate, să apreciem...

Citeste mai mult