Jane Austen

Un mai… mai altfel

de / March 6th, 2014 / 128 vizualizari

Dragilor, au trecut deja 5 ani de cand citim impreuna! Nu ne intrebati cand, nici noi nu stim. Parca mai ieri va invitam la prima sesiune de liveblogging si asteptam cu nerabdare sa vedem daca si voi o iubiti la fel de mult pe Jane Austen.

S-a dovedit ca da, o iubiti, si pentru ca Jane Austen ne-a purtat noroc si ne-a adus pana aici, am decis ca este momentul sa ii multumim pentru inspiratie si sa ii dedicam cea mai speciala luna de pana acum: luna in care implinim 5 ani de citit in serie. Ca fapt divers, in mai avem si alte motive de sarbatoare: trei din cei patru membrii ai echipei Serial Readers implinesc cate o frumoasa varsta.

Asadar, profitati de acest scurt ragaz pentru a va pregati listele de propuneri pentru lunile urmatoare. In mai, citim Jane Austen (si va pregatim multe surprize, dar despre toate la timpul lor). O luna fara propuneri, dar niciuna fara lectura. Ne-am inteles?

E cam devreme ca sa incepem cu urarile, dar nu ne putem abtine: la cat mai multe lecturi frumoase impreuna!

P.S.: Puteti, totusi, sa ne spuneti ce carti semnate de Jane Austen ati dori sa intre la vot, cu mentiunea ca “Mandrie si prejudecata” a fost deja cartea lunii. Mai mult chiar, a fost prima carte citita ca Serial Readeri. Ah, amintirile astea…

Sursa foto

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare