Un ianuarie plin de carti… despre carti

de / November 7th, 2011 / 161 vizualizari

Pentru un Serial Reader adevarat, fiecare nou an vine cu promisiunea a si mai multor carti citite. Daca 2011 a fost bogat in carti, sa vedeti 2012 cum o sa fie! O sa avem noi grija de lucrul acesta!

Desi calendarul arata abia luna noiembrie, noi ne facem deja planul de bataie pentru anul viitor. Si am decis sa incepem in ianuarie cu o tema speciala, pentru care trebuie sa ii multumim lui Livux: carti despre carti. Ca sa va fie putin mai usor, sunt acceptate si propunerile care au cuvantul “carte” (sau derivate) in titlu.

Aveti o luna la dispozitie sa va vina ideile si apoi sa ni le impartasiti, sub forma de propuneri. Cate carti puteti propune? Ca sa citez din clasici: “Fara numar! Fara numar!” Doar ca, dintre toate, doar patru vor intra la vot si, mai apoi, numai una va fi incoronata “Cartea lunii”.

Si pentru ca nu vreau sa va retin prea mult (stiu ca aveti carti de citit), va repet procedura pentru propuneri si gata (va las sa va vedeti de lectura): daca e vreun titlu pe care nu il gasiti pe site, trimiteti un mail sau apasati pe Propune carte acolo in partea stanga. Pentru toate celelalte, intrati in club, cautati cartea pe care doriti sa o recomandati si click pe Propune cartea.

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Postul precedent

2 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare