Grifon

Un Aprilie în lumea celor care nu cuvântă

de / February 8th, 2016 / 233 vizualizari

GrifonPe când râdeam de gerul de sfârșit de Ianuarie de la adăpostul blăniței gri și pufoase a Grifonului de bibliotecă (pisicul maiestuos din fotografia alăturată), mi-am dat seama care o să fie tema de lectură a lunii Aprilie.

Dacă și copilăria voastră a fost marcată de Cățelușul șchiop și Gândăcelul Elenei Farago, de Fefeleaga lui Ion Agârbiceanu, Moartea Căprioarei de Nicolae Labiș și, mai ales, de Puiul lui Alexandru Brătescu Voinești, vă veți bucura (sperăm!) să aflați că dedicăm luna Aprilie celor care nu cuvântă.

Exemplele de mai sus nu sunt cele mai fericite (la propriu), dar ilustrează perfect tema aleasă. Ne bazăm pe voi că ne veți ajuta să descoperim și titluri care să nu ne smulgă lacrimi. Așadar, în Aprilie scoatem animăluțele la înaintare și ne transformăm biblioteca într-o… fermă (chiar așa, Ferma animalelor de George Orwell ar fi o propunere numai bună)! Pe locuri, fiți gata, start propuneri!

Dacă titlul la care v-ați gândit nu este de găsit pe site, lăsați-ne un comentariu (pe blog sau pe Facebook), trimiteți-ne un mail sau apăsati pe Propune carte, în partea stângă. În schimb, dacă volumul pe care doriți să îl recomandați este deja pe site, apăsati pe butonul Propune această carte de sub volumul respectiv.

# # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare