Un aprilie frantuzesc. Votati cartea lunii!

de / March 5th, 2013 / 115 vizualizari

Votati cartea lunii aprilie!Primavara si-a aruncat razele peste noi! Martie a venit cu soare si cer senin. A venit cu bucurie si zambete. Mai departe, vom visa la un aprilie inflorit, parfumat. Tema aleasa pentru luna aprilie vine ca o boare de parfum frantuzesc: autori francezi. Carti scrise de scriitori francezi. Propunerile au venit multe. Dintre ele, patru titluri au intrat la vot, patru carti scrise de autori deosebiti si, suntem siguri, autori pe care ii stiti!

Iata propunerile pentru cartea lunii aprilie:

Iubirea fata de aproapele, de Pascal Bruckner
Randez-vous, de Christine Angot
Fata de hartie, de Guillaume Musso
Cele mai frumoase amintiri, de Francoise Sagan

Cati dintre voi ati citit aceste carti? Cati dintre voi nu ati auzit macar de unul dintre autori? Stim ca aveti cel putin un preferat printre cei patru autori si mai stim ca voturile voastre vor merge spre cea mai frumoasa dintre carti. Care este aceasta? Voi decideti! Haideti la vot! Alegeti cartea pe care o doriti a fi cartea lunii aprilie. Cartea cu cele mai multe voturi (pe care le acordati indiferent ca ati citit cartea, ca doar ati auzit de ea sau ca va place autorul sau coperta) va fi cartea lunii aprilie!

Cum votati? Simplu: intrati in club, va logati in contul vostru si acordati votul uneia dintre cele patru titluri propuse. Va puteti chema si prietenii pentru a oferi cartii preferate cat mai multe voturi.

# # # # # # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Postul urmator

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare