Trishna d’Uberville

de / February 27th, 2012 / 99 vizualizari

Regizorul Michael Winterbottom propune o viziune inedita asupra clasicei povesti din “Tess d’Urberville”, de Thomas Hardy. Rezultatul? Trishna, un film care a avut premiera anul trecut, la Festivalul de Film din Toronto si care a reusit sa ii cucereasca pe critici.

Actiunea filmului se desfasoara in India zilelor noastre. Trishna, interpretata de Freida Pinto, il cunoaste pe Jay Singh, un tanar om de afaceri englez care a venit in India pentru a lucra alaturi de tatal sau in industria hoteliera. O intamplare nefericita o aduce pe Trishna in postura de a lucra pentru Jay de care, inevitabil, se indragosteste. Dar pentru ca sentimentele nu sunt de ajuns, cei doi au de luptat cu prjudecatile unei societati rurale aflate in continua schimbare. Trishna are de ales intre a respecta traditiile familiei sale sau a-si urma visele, iar deciziile de acest gen nu sunt niciodata usoare.

Din film nu lipsesc scenele de dans si nici muzica indiana, atat de molipsitoare. Va las sa va uitati la trailer, in timp ce eu ma apuc sa caut coloana sonora.
 

# # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Postul precedent

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare