Serialul Game of Thrones ajuta la pastrarea linistii in clasa

de / March 27th, 2014 / 198 vizualizari

teachingUn profesor de matematica belgian a gasit o metoda inedita pentru a mentine linistea in timpul cursului: i-a amenintat pe studentii cu chef de vorba ca le va dezvalui numele personajelor care mor in urmatorul sezon din “Urzeala tronurilor”.

Conform declaratiilor unui student, profesorul, deranjat de zgomotul de la curs, s-a oprit si i-a intrebat pe toti cei din amfiteatru daca urmaresc “Game of Thrones”(Urzeala Tronurilor, difuzat in Romania de HBO). Cum aproximativ trei sferturi din cei prezenti au ridicat mana, profesorul s-a gandit sa profite de popularitatea acestui serial pentru a-si disciplina studentii. Potrivit dezvaluirilor aceluiasi student, se pare ca profesorul a anuntat ca de fiecare data cand va fi prea mult zgomot in sala, va scrie pe tabla numele urmatorului personaj care va muri in film. “Am cu ce sa umplu tabla tot anul si pot chiar sa va descriu fiecare moarte in parte”, a declarat profesorul care a citit toate cartile pe baza carora a fost realizat serialul.

Desi studentii au primit cu scepticism anuntul profesorului, in momentul in care acesta a scris pe tabla numele tuturor mortilor din sezonul al treilea, tacerea s-a asternut in amfiteatru.

Declaratiile nu pot fi verificate, intrucat incidentul a fost povestit pe un forum francez de mai multe persoane sub pseudonim, dar intamplarea pare veridica, in contextul in care serialul se bucura de audiente record, declansand o adevarata nebunie.

Cel de-al patrulea sezon al serialului “Urzeala tronurilor” va avea premiera in Romania pe 7 aprilie pe postul HBO.

Seria “Cantec de gheata si foc” (“A Song of Ice and Fire”) este o fantezie epica scrisa de romancierul si scenaristul american George R. R. Martin. Planificata initial ca trilogie, seria cuprinde pana in prezent cinci romane publicate si inca doua aflate in stadiul de proiect, primul volum fiind publicat in 1996.

Sursa
Sursa foto

# # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare