Septembrie, cu carti si filme

de / July 8th, 2013 / 209 vizualizari

filme & cartiAm mai spus si o sa tot repetam: nu ne ajunge o singura viata pentru cate carti avem de citit si cate filme avem de vazut. In septembrie, imbinam pasiunea pentru carti cu cea pentru filme. Cum? Citind cartile care au stat la baza unora dintre cele mai frumoase ecranizari – si apoi vizionand si filmele, evident.

Filme clasice sau inca in productie, vazute sau de vazut, vorbite in romana, engleza sau orice alta limba straina, blockbuster-e sau indie, cu premii importante la activ sau desfiintate de critici, toate acestea conteaza mai putin. Ceea ce conteaza cu adevarat este cartea care le-a stat la baza. Si intrucat sunt putine cartile care au scapat ochiului vigilent al producatorilor de filme, ne asteptam sa primim propuneri nenumarate din partea voastra. Dar nu ne plangem, din contra, ne bucuram! Sa vina propunerile!

Dintre propunerile primite vom alege, cu greu, patru titluri care vor intra la votul pentru cartea lunii septembrie. Urmeaza o luna intreaga de vot (iar va punem la treaba!) si mai apoi o intreaga luna de lectura – in septembrie citim ce ati votat in august.

Sa va reamintesc cum e cu propunerile: daca titlul la care v-ati gandit nu este de gasit pe site, trimiteti un mail sau apasati pe Propune carte, in partea stanga. In schimb, daca volumul pe care doriti sa il recomandati este deja pe site, apasati pe butonul Propune aceasta carte de sub volumul respectiv.

Sa avem o toamna ca la carte! Sau ca in filme, daca doriti!

Sursa foto

# # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Postul precedent

4 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare