Sa votam cartea lunii septembrie… a l’italiano!

de / August 5th, 2014 / 123 vizualizari

vot8 - 2014Italia. Cine nu a visat sa ajunga pe meleagurile Italiei macar o data? Cine nu a visat la orasele-i minunate? In luna septembrie vom face o plimbare in Italia cu ajutorul cuvintelor, al cartilor. Ne-ati propus o serie de titluri scrise de autori italieni sau care au ca subiect aceasta tara minunata. Patru dintre ele au intrat la vot. Una dintre ele va fi cartea lunii septembrie.

Iata propunerile:

Indragostita de un inger, de Federica Bosco
Valentine, de Adriana Trigiani
Marea, dimineata, de Margaret Mazzantini
Anna cu ochii verzi, de Sveva Casati Modignani

Pe unele le-ati cititi, altele v-au fost recomandate sau, pur si simplu, va place titlul sau coperta. Noi va asteptam in club sa votati una dintre cele patru titluri propuse. Cea care va primi cele mai multe voturi ne va fi alaturi o luna intreaga. Voturile voastre vor decide care va fi cartea lunii septembrie!

Cum votati? Simplu: intrati in club, va logati in contul vostru si acordati votul uneia dintre cele patru titluri propuse. Va puteti chema si prietenii pentru a oferi cartii preferate cat mai multe voturi.

Vreau sa votez acum!

# # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Postul precedent

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare