Sa votam cartea lunii martie, regina anotimpurilor!

de / February 7th, 2013 / 179 vizualizari

Votati cartea lunii martie

Cand ma gandesc la martie am senzatia ca primavara bate deja la usa, ca verdele incepe sa inmugureasca. Cand ma gandesc la martie, parca razele stralucesc mai puternic si cerul e mai albastru, mai senin. Tema aleasa pentru cartea lunii martie a fost una plina de culoare: anotimpurile. Carti care sa contina in titlu un anotimp sau chiar o luna. Si propunerile au venit, una cate una, care mai de carte mai colorate, mai parfumate. Patru dintre ele au intrat la vot. Una dintre ele va fi cartea lunii martie, regina anotimpurilor!

Iata propunerile pentru cartea lunii martie:

Vara fatala, de Mons Kallentoft
Septembrie in Shiraz, de Dalia Sofer
Toamna patriarhului, de Gabriel Garcia Marquez
O sa vina si primavara, Bandini, de John Fante

Ati citit aceste carti? V-au fost recomandate sau le-ati zarit printre rafturi de librarie? Haideti la vot! Alegeti cartea pe care o doriti a fi cartea lunii martie. Cartea care va primi cele mai multe voturi, va fi cea pe care o vom citi in martie, cea despre care vom povesti intreaga luna.

Cum votati? Simplu: intrati in club, va logati in contul vostru si acordati votul uneia dintre cele patru titluri propuse. Va puteti chema si prietenii pentru a oferi cartii preferate cat mai multe voturi.

# # # # # # # # # # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Postul precedent

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare