Sa votam cartea lui iunie!

de / May 4th, 2012 / 68 vizualizari

Cartile propuse pentru a fi votate luna aceasta sunt carti care au in titlu un oras, o regiune. Sunt carti pe care unii dintre voi le-ati citit sau poate doriti sa le cititi. Mai mult decat alte dati, chiar nu stim ce sa votam. Provence suna bine, dar New York-ul e chic. Florenta e, eh, Florenta, insa nici Riverton nu suna rau de loc! Ce sa citim? Ce sa votam?

Iata propunerile pentru cartea lunii iunie:

Casa de la Riverton, de Kate Morton
Vara in New York, de Candace Bushnell
Seducatoarea din Florenta, de Salman Rushdie
Un an in Provence, de Peter Mayle

Si acum haideti sa votam. Pana la sfarsitul lunii mai asteptam voturile voastre! Daca ati citit cartile stiti exact ce sa votati, daca nu le-ati citit, votati cartea care va atrage cel mai mult… sau poate titlul cel mai interesant… voi decideti!

Cum votati? Simplu: intrati in club, va logati in contul vostru si acordati votul uneia dintre cele patru titluri propuse.

# # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Postul precedent

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

Propuneri februarie

Propuneri

Februarie, cu toată dragostea

de / December 12th, 2019

Complicat rău cu iubirea asta. Sau extrem de simplu. Depinde pe cine întrebi. Eu încerc să nu ratez nicio pelicula siropoasă și strecor de fiecare dată câte o carte romantică în lista-mi de lecturi. Cu toate acestea, am obosit să...

Citeste mai mult