Propuneri pentru un decembrie controversat

de / October 6th, 2011 / 148 vizualizari

Ninge ca in povesti (noi asa speram), iar aerul rece, agitatia din oras si luminitele care dau farmec noptii sunt semn ca sarbatorile de iarna se apropie. In asteptarea lor, noi pregatim deja lista cu cartile pe care le vom citi in anotimpul alb. Pentru decembrie, ne-am gandit la romane care au starnit controverse.

E drept ca tema nu se potriveste cu atmosfera festiva, dar cum frigul indeamna la lecturi la gura sobei (calorifer nu suna la fel de poetic), e un prilej numai bun pentru o carte incitanta, greu de lasat din mana. Si cu siguranta ca romanele controversate intrunesc aceste conditii. Sau voi nu sunteti curiosi sa stiti ce anume a intrigat intr-atat la o carte incat a dus la interzicerea ei, la acuzarea autorului sau chiar la condamnarea la moarte a acestuia? Unii scriitori isi ascund adevarata identitate in spatele pseudonimelor, pentru a se proteja de reactiile pe care scrierile lor le pot declansa.

Va asteptam propunerile, cu cat mai multe, cu atat mai bine. Daca sunteti unul dintre Serial Readerii noi, vreti sa ne propuneti carti si nu stiti cum, iata ce trebuie sa faceti: daca e vreun titlu pe care nu il gasiti pe site, trimiteti un mail sau apasati pe Propune carte acolo in partea stanga. Pentru toate celelalte, intrati in club, cautati cartea pe care doriti sa o recomandati si click pe Propune cartea.

P.S.: Decembrie nu e doar luna in care citim carti controversate, ci si luna cadourilor. Va trebui sa le impacam cumva pe amandoua. Stati cu ochii pe noi sa vedeti ce solutie gasim! Ne citim cu bine in decembrie (si in fiecare zi pana atunci)!

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Postul precedent

5 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare