carte in iarba

Propuneri pentru un iunie memorabil

de / April 7th, 2015 / 218 vizualizari

Vara, doar o amintire frumoasa? Deocamdata. Asteptam prima luna de vara cu bratele deschise si cu lista de lecturi pregatita.

Curiosi ce citim in iunie? Ne antrenam pentru propriile volume de memorii, citind memoriile altora. Si cum rar mai gasesti un nume cunoscut care sa nu aiba si o carte de memorii publicata, optiunile sunt nelimitate. Ramane doar sa va decideti in compania cui ati dori sa va incepeti vara.

Asadar, luna iunie o dedicam, biografiilor, autobiografiilor si memoriilor de tot felul. Ne ajutati, si de aceasta data, cu propuneri?

Daca titlul la care v-ati gandit nu este de gasit pe site, lasati-ne un comentariu (pe blog sau pe Facebook), trimiteti-ne un mail sau apasati pe Propune carte, in partea stanga. In schimb, daca volumul pe care doriti sa il recomandati este deja pe site, apasati pe butonul Propune aceasta carte de sub volumul respectiv.

Sa ne fie vara memorabila!

Sursa foto

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

4 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare