Propuneri la ceas aniversar

de / March 8th, 2013 / 188 vizualizari

carte cadouDe 4 ani deja (nu vom inceta niciodata sa ne miram de cat de repede trece timpul), in luna mai ne sarbatorim: si eu, si Andres, si proiectul nostru de suflet, acest club al cititorilor in serie din care ma bucur ca faceti parte.

Asa ca, de acum inainte, luna mai va fi dedicata an de an celor mai frumoase carti, cadourile perfecte pentru o aniversare atat de speciala. Nu o sa va impunem o tema anume, de un singur aspect va trebui sa tineti cont: cartile propuse trebuie sa fie unele pe care le-ati citit si v-au ramas in inima, pe care le-ati reciti oricand, la nesfarsit, sau pe care vi le doriti foarte mult, dar nu ati reusit sa le cititi. Inca. Sper ca in aceasta descriere sa se regaseasca daca nu toate, macar mare parte din cartile care v-au trecut prin maini. Pentru ca vrem ca in mai, luna florilor, luna noastra, sa citim cele mai frumoase carti.

Ne ajutati, nu-i asa? Ne punem baza in voi, ca de fiecare data de altfel. Daca titlul dorit nu se gaseste pe site, nu va faceti probleme, se rezolva. Apasati pe butonul de Propune o Carte din partea stanga, completati campurile de acolo si in cel mai scurt timp posibil cartea va aparea pe site. In schimb, daca titlul la care v-ati gandit este deja pe site, apasati pe butonul de Propune aceasta carte aflat exact sub imaginea volumului respectiv. Simplu, nu?

Si acum, sa vedem! Ce carti frumoase citim in mai? Propuneti cat mai multe, ca doar meritam, nu? De ziua noastra ne dorim sa crestem frumos impreuna.

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Postul urmator

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare