Propuneri de august

de / June 10th, 2012 / 165 vizualizari

Pentru ca in ultima perioada au avut loc multe targuri de carte, la care imi place sa cred ca ati participat, si pentru ca suntem mai curioase din fire, vrem sa stim ce carti v-ati cumparat recent.

Motivul? Dintre aceste noi achizitii ale voastre vom alege cartea lunii august pe care sper ca o vom citi impreuna. Stim ca este vara, cald, si poate mintea va zboara la vacanta, distractie, prieteni, mare (completati voi) si mai putin la lectura, dar intotdeauna sa gaseste loc in bagaj pentru o carte.

Inainte insa de a va face planurile de vacanta, nu uitati sa ne spuneti ce carti v-ati cumparat. Asa aflam si noi ce titluri v-au mai atras atentia in ultima vreme si, asa cum se intampla de obicei, ne marim lista de lecturi obligatorii. Suntem irecuperabile, stim! Dar si voi sunteti molipsitori, se simte cand va entuziasmeaza o carte si, pur si simplu nu putem sa va rezistam!

Acum ca am lamurit ce vrem de la voi, sa va explic si cum se procedeaza: daca titlul dorit nu se gaseste pe site, apasati pe butonul de Propune o Carte din partea stanga, completati campurile de acolo si in cel mai scurt timp posibil cartea va aparea pe site. In schimb, daca titlul la care v-ati gandit este deja pe site, nimic mai simplu: apasati pe butonul de Propune aceasta carte aflat exact sub imaginea volumului respectiv.

Duap cum vedeti, noi, cei de la Serial Readers, sustinem shopping-ul… de carti!

# # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Postul precedent

9 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

mai cu poezie

Propuneri

Mai cu poezie

de / March 12th, 2020

Îmi amintesc, cu nostalgie, de perioada în care citeam poezie. Bine, când zic poezie, mă refer la Bacovia, Coșbuc, Goga, Eminescu, Stănescu, Topârceanu… Deci da, cam atât de multă vreme a trecut. Nu mă prea împac eu cu poeții contemporani...

Citeste mai mult