Propuneri chic pentru femeile urbane

de / September 11th, 2013 / 205 vizualizari

girlCine zice ca luna noiembrie trebuie sa fie rece si gri? In lumea noastra, a cititorilor in serie, noiembrie va fi chic si colorat.

Si pentru ca nu se poate sa treaca o luna fara sa citim cel putin o carte, si pentru acest sfarsit de toamna avem o tema speciala pentru voi: carti cu, despre si pentru femeile urbane. Cu alte cuvinte, lecturi chic pentru cititori chic. Si, slava Domnului, avem de unde alege! De la protagonistele din romanele lui Jane Austen la eroinele moderne si shopaholicele lui Sophie Kinsella, literatura abunda in personaje feminine memorabile. Lor si povestilor lor le dedicam aceasta luna speciala.

Ne ajutati sa il coloram pe Noiembrie? Tot ce trebuie sa faceti este sa veniti cu propuneri de carti inchinate eternului feminin. Una, doua, cate vreti. Cand v-am impus noi limite? Procedura este urmatoarea: daca titlul la care v-ati gandit nu este de gasit pe site, trimiteti un mail sau apasati pe Propune carte, in partea stanga. In schimb, daca volumul pe care doriti sa il recomandati este deja pe site, apasati pe butonul Propune aceasta carte de sub volumul respectiv.

Aveti toata luna septembrie sa ne trimiteti propunerile voastre si apoi inca pe atat sa alegeti din cele patru titluri care vor intra la vot pentru “Cartea lunii”.

Asadar: pe locuri, fiti gata, propuneti!

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

2 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare