Pictura pe carte

de / April 30th, 2011 / 235 vizualizari

Continuam serialul nostru “Arte din carte”, protagonistul episodului de astazi fiind artistul Mike Stilkey. Acesta picteaza si deseneaza pe… carti (asa cum era de asteptat). Si am zis carti pentru ca o singura carte nu ii este de ajuns. Priviti imaginile si veti intelege.

Din nou, apreciez originalitatea si talentul. Trec peste faptul ca se foloseste de carti ca baza pentru lucrarile sale pentru ca, pana la urma, sa pictezi pe coperta nu este cel mai rau lucru care i se poate intampla unei carti. Doar ca ce alt scop, in afara de cel pur estetic, poate avea un teanc de carti mai mult sau mai putin ordonat, care infatiseaza personaje de desene animate? Si, mai ales, in afara de expozitii, unde mai pot fi admirate asemenea lucrari?

Mai multe imagini gasiti pe site-ul artistului.

# # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Postul precedent

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare