Lectii de compus scrisori de la Kevin Spacey

de / February 20th, 2015 / 222 vizualizari

kevin spaceyExista oare ceva ce Kevin Spacey (55 ani) nu stie sa faca? Dupa ce a castigat doua premii Oscar, pentru rolurile din filmele “American Beauty” si “Suspecti de serviciu/ The Usual Suspects” si a cochetat cu muzica, cunoscutul actor american lucreaza la o carte despre arta de a redacta o scrisoare.

Pasionat de scrisori si obiecte personale care au apartinut unor celebritati, Kevin Spacey pare sa fie persoana potrivita pentru un astfel de demers. Dupa cum el insusi a declarat: “Iubesc sa tin scrisori reale in mana. Imi place sa am o scrisoare a lui Tennessee Williams, John Wayne si Spencer Tracy si sa citesc despre ceva personal, dar nu o barfa, ci despre exprimarea sinelui catre un prieten, mi se pare unic si amuzant si relevant.”

Dar aceasta nu este singura surpriza pe care actorul o pregateste fanilor. Din declaratiile sale reiese ca intentioneaza sa isi reia si cariera muzicala, lucrand la o serie de cantece noi.

De mentionat, asa, ca fapt divers, ca timp de 10 ani a fost directorul artistic al teatrului Old Vic din Londra, parasind aceasta functie anul trecut, in 2014. Dupa cum ziceam, Kevin Spacey poate sa faca orice. Noua nu ne ramane decat sa ne bucuram de rezultatele muncii sale. Spor!

Sursa
Sursa foto

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

Celebrități

Cărți iubite de celebrități

de / July 28th, 2016

Nu e nimic surprinzător în faptul că anumite mesaje din cărți ajung la sufletul celor care sunt urcați pe piedestaluri. Cei care fie au cucerit ecranele prin carismă sau prin talent actoricesc, fie au pornit afaceri mici cu rezultate spectaculoase,...

Citeste mai mult