Lansare de carte: Regina Elisabeta a II-a de Andrew Marr

de / October 8th, 2015 / 180 vizualizari

Editura Corint va invita vineri, 9 octombrie, la lansarea cartii Regina Elisabeta a II-a. Portret intim. Evenimentul va avea loc la Libraria Humanitas de la Cismigiu incepand cu ora 19.00. La lansare va fi prezenta Alteta Sa Regala Principesa Maria a Romaniei.

Invitati: Diana Mandache si Filip-Lucian Iorga.
Moderator: Ana Antonescu, redactor-sef Grupul Editorial Corint

Despre carte:
Elisabeta a II-a, unul dintre cei mai longevivi monarhi ai Angliei, este o enigma. In public, afiseaza o simplitate optimista si zambete retinute; in privat, este ironica, amuzanta si un excelent imitator. Acum, pentru prima oara, unul dintre cei mai de seama jurnalisti si istorici britanici trece dincolo de masca oficiala si ne spune povestea fascinanta a adevaratei Elisabeta.

Andrew Marr, care s-a bucurat de colaborarea extraordinara a unor figuri‑cheie de la Palatul Buckingham, a conceput o carte revelatoare si fundamentala despre femeia care a reusit de-a lungul intregii sale domnii sa pastreze discretia asupra propriei persoane, devenind aproape un mister pentru public. Mai multe detalii despre carte aici >>

O gasiti pe Elefant.ro aici sau pe Libris.ro aici.

# # # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

Postul precedent

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare