Înainte să te cunosc, de Jojo Moyes, este disponibilă în România la Editura Litera!

de / July 6th, 2016 / 417 vizualizari

Cea mai așteptată poveste de dragoste a anului, Înainte să te cunosc, de Jojo Moyes, este disponibilă în România la Editura Litera!

Săptămâna trecută v-am povestit despre carte (aici) și despre film (aici). Acum revenim cu vestea cea mare, cartea Înainte să te cunosc a ieșit din tipar și așteaptă să fie luată acasă, citită și iubită. Pentru cei care acum aflați de carte, trebuie să știți că a fost vândută în peste 6 milioane de exemplare, că ecranizarea rulează în cinematografe de la 1 iulie și că veți avea nevoie de șervețele indiferent că alegeți să citiți povestea înainte sau după vizionarea filmului.

Inainte sa te cunosc - in librarii

Despre carte:
Lou Clark știe o mulțime de lucruri. Știe câți pași sunt de la stația de autobuz până acasă. Știe că îi place să lucreze la ceainăria The Buttered Bun și că s-ar putea să nu fie îndrăgostită de iubitul ei, Patrick. Ceea ce Lou nu știe este că e pe cale să-și piardă locul de muncă și că viața ei rămâne normală doar pentru că e, în esență, previzibilă.Will Traynor știe că accidentul de motocicletă pe care l-a suferit l-a făcut să-și piardă dorința de a trăi. Știe că totul i se pare acum insignifiant și lipsit de bucurie și știe totodată și cum să pună capăt acestei stări de lucruri. Ceea ce Will nu știe este că Lou e pe cale să-și facă apariția în lumea lui într-o explozie de culoare. Și nici unul dintre ei nu știe că urmează să schimbe destinul celuilalt pentru totdeauna.

Înainte să te cunosc e o poveste de dragoste pentru generația de azi, despre o iubire neașteptată între doi oameni care nu au nimic în comun. O carte romantică și imprevizibilă, care îi va provoca pe cititori să se întrebe ce e de făcut atunci când, de dragul celui pe care îl iubești, trebuie să-ți sacrifici propria fericire.

De același autor, Jojo Moyes, la Editura Litera, au mai apărut Ultima scrisoare de dragoste și Jertfa iubirii.

Cartea Înainte să te cunosc poate fi găsită în rețeaua Bookstop Litera, în toate librăriile din București și din țară, online pe www.litera.ro și pe www.elefant.ro.

Filmul Înainte să te cunosc/ Me before you [trailer], inspirat de bestseller-ul lui Jojo Moyes, este distribuit în România de Forum Film.

 

# # # # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare