Ianuarie de citit, iubit, daruit

de / November 11th, 2013 / 265 vizualizari

book sharingO carte buna trebuie sa bucure cat mai multe inimi, de aceea, in ianuarie va invitam sa impartasiti cu toti cititorii in serie cartile voastre de suflet.

Daca ar fi sa alegeti o singura carte pe care sa o dati mai departe, care ar fi aceea? Care este acel titlu care nu ar trebui sa lipseasca din biblioteca niciunui cititor? Acel volum care va defineste ca cititori, pe care l-ati citi si reciti de fiecare data cu aceeasi sete nestavilita si pe care l-ati recomanda, fara ezitare?

Va intelegem daca va este greu sa alegeti un singur titlu, dar chiar vrem sa stim care este ACEA carte pentru voi (Cartea Cartilor, daca vreti). Asadar, daca in ianuarie ar trebui sa dati mai departe o singura carte – nu va ingrijorati, cartile voastre sunt in siguranta – care ar fi aceea? Ce poveste v-a impresionat intr-o asa masura incat sa nu puteti sa o tineti doar pentru voi?

Doar ca sa va reamintesc: daca titlul la care v-ati gandit nu este de gasit pe site, trimiteti un mail sau apasati pe Propune carte, in partea stanga. In schimb, daca volumul pe care doriti sa il recomandati este deja pe site, apasati pe butonul Propune aceasta carte de sub volumul respectiv.

In ianuarie, reading and sharing means caring!

P.S.: Nu degeaba am ales noi tema aceasta, dar mai multe detalii la momentul potrivit. Atat va spun: o sa va placa!

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

3 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare