Fermecatoarea si moderna Miss Havisham

de / November 29th, 2011 / 198 vizualizari

In viziunea designerului Prabal Gurung, Miss Havisham, anti-eroina din romanul “Marile sperante”, de Charles Dickens, devine o tanara moderna, ale carei haine sunt ravnite de orice fashionista.

Sifon negru si rosu, manusi din piele, par in vant – aceasta este imaginea campaniei toamna 2011. Nu tocmai cum ne-o aminteam pe batrana acra, parasita in fata altarului, cu eterna ei rochie de mireasa.

De ce Miss Havisham? Prabal Gurung isi explica alegerea: “Aceasta carte mi-a fost daruita cand aveam 6 sau 7 ani. La acea vreme imi era neclar cine e – o baba nebuna, asa o vedeam. Cand am crescut si am revenit asupra ei, mi-am dat seama ca are o poveste extrem de trista, dar ca fiecare ne putem regasi in ea. Este ceva minunat de melancolic si de romantic in a renunta la tot pentru dragoste, in a darui atata”.

Pentru realizarea colectiei si a campaniei de promovare a colaborat cu stilista Tiina Laakkonen si fotograful Daniel Jackson. Tinutele sunt disponibile numai online, iar noi va lasam sa le admirati si sa va alegeti preferata.

 

 

# # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Postul urmator

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare