Eveniment Cartea Lunii Noiembrie – Carti chic pentru femeia urbana

de / October 30th, 2013 / 178 vizualizari

In data de 16 noiembrie, ora 15:00, la cocheta cafenea-biblioteca La Belle Vie – Cafe-Boutique, organizam un eveniment special dedicat Cartii Lunii Noiembrie.

“Carti chic pentru femeia urbana” este tema de luna aceasta, iar toti serial readerii pot vota pana pe 31 octombrie cartea despre care cred ca merita sa fie numita Cartea (chic) a Lunii Noiembrie. Mai multe detalii aici: http://blog.serialreaders.com/2013/10/carti-chic-pentru-femeia-urbana-votati-cartea-lui-noiembrie/.

Carti chic pentru femeia urbana

De mici citeam povesti, romane, nuvele in care personajele feminine aveau ceva aparte, ceva ce ne facea sa ne punem cu entuziasm in pantofii lor, in povestea lor, chiar si pentru cateva ore.

Astazi, incercam ca femei adulte sa ne punem din nou in locul eroinelor preferate si al altora descoperite pe parcurs, dar cu o alta mentalitate si cu o poveste proprie in spate.

Impreuna, vom incerca sa raspundem la intrebarea: care sunt eroinele in care ne mai putem regasi inca din romanele clasice, basmele pentru copii sau eroinele contemporane din literatura chick lit, dar si ce tipologii de personaje feminine nu am intalnit inca printre paginile unei carti?

Povestea fiecareia este diferita, meritam sa se scrie cate una pentru fiecare!

Invitata noastra va fi Anda Docea, redactor la emisiunea “Între bine şi rău” la TVR1, redactor-colaborator la Revista Tango si co-autoare a cartii “Fictiuni Reale” (volum colectiv, proiect initiat de Florin Piersic jr.).

Intrarea este 20 de lei, iar primii 20 de participanti sositi la eveniment vor primi cadou carti deosebite oferite de Editura Leda si Editura Corint.

Participantii la eveniment vor primi insigne speciale (“I’m a Serial Reader”) si semne de carte din partea noastra.

Pentru rezervari va rugam sa trimiteti un mail cu numele complet si numarul de persoane pentru care doriti sa faceti rezervarea la adresa de mail erika.ciuica@serialreaders.com.

*In cazul in care nu mai puteti ajunge va rugam sa anuntati la numarul de telefon 0757 09 09 37 cu 24 de ore inainte de eveniment.

Va multumim si va asteptam cu drag!

Evenimentul il gasiti la urmatorul link https://www.facebook.com/events/194212850765916/.

Welcome to The Club!
Echipa Serial Readers

# # # # #

Erika

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare