propuneri pentru decembrie

Decembrie pentru citit în serie

de / October 11th, 2016 / 400 vizualizari

Se anunță o iarnă lungă, numai bună de citit. Decembrie, luna cadourilor, dă startul sezonului de lectură sub pătură, cu o cană de ciocolată caldă în apropiere și cu licăriri de brad împodobit în fundal. Așa să tot citești!

Și pentru că tot am construit tabloul ideal pentru lectură, ne mai trebuie doar o temă. Nimic mai simplu! Cum în ultima vreme se poartă seriile – dacă v-a plăcut foarte mult o carte, sunt șanse mari să apară o continuare – profităm de orele suplimentare de frig și întuneric pentru a ne afunda nasul în cărți. Dacă până acum ați evitat un anumit titlu doar pentru că era primul dintr-o lungă serie, în Decembrie nu se mai acceptă nicio scuză. Nu ne mai lăsăm descurajați de numărul mare de pagini și nici de faptul că o serie deja începută poate să fie abandonată la jumătate de editură. Ne avântăm cu entuziasm în lectură, dar dacă entuziasmul ne părăsește pe parcurs, nu ne obligă nimeni să continuăm cu cititul. La urma urmei, sunt atâtea cărți care își așteaptă rândul, nu are rost să ne încăpățânam să terminăm o serie care chiar nu ne-a convins. Deși, vă mărturisesc sincer, nu am avut parte de astfel de dezamăgiri în toți acești 7 ani de propuneri din partea voastră.

book-series

Așadar, cu ce serie de cărți terminăm anul literar? Fie că sunt 2, 3, 7 sau 10 cărți în seria respectivă, fie că aparțin de genul SF, fantasy, istoric, romantic, polițist, sau, de ce nu, chick lit, toate propunerile sunt binevenite. Ba chiar vă încurajăm să trimiteți cât mai multe. Cum? Dacă titlul la care v-ați gândit nu este de găsit pe site, lăsați-ne un comentariu (aici sau pe Facebook), trimiteți-ne un mail sau apăsați pe Propune carte, în partea stângă. În schimb, dacă volumul pe care doriți să îl recomandați este deja pe site, apăsați pe butonul Propune această carte de sub volumul respectiv.

În Decembrie, cititorii în serie devin cititori de serii. Lecturi plăcute!

Sursă foto

# # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare