Concurs de poezie si proza scurta

de / June 22nd, 2011 / 200 vizualizari

Pentru ca stim ca sunt printre voi si cititori cu talent la scris, ne-am gandit sa va spunem despre un concurs national de poezie si proza scurta de fictiune sustinut de TextConstruct. Daca sunteti interesati, inscrierile incep de pe 15 iulie si vor dura pana pe 15 septembrie.

De ce trebuie sa tineti cont:

– sa aveti varsta intre 16 si 40 de ani;
– sa nu aveti publicate mai mult de doua lucrari de proza sau poezie;

Fiecare participant poate depune maximum doua lucrari.

Proza scurta nu poate sa depaseasca 8 pagini de word, cu specificatiile: font Times New Roman 12, spatiu de 1,15 intre randuri, margini de 1 inch la pagina. Aceleasi specificatii se vor respecta si pentru poezie, care nu poate sa depaseasca doua pagini.

Procesul de jurizare va incepe dupa terminarea perioadei de inscrieri si va depinde de numarul lucrarilor depuse, dar se spera ca pana pe 1 decembrie jurizarea sa fie gata si castigatorii desemnati. Juriul va fi format din persoane reprezentative pentru mediul cultural romanesc, scriitori sau lectori.

In ce priveste premiile, acetea vor consta in bani si carti de la editura Predania. Se vor acorda cate 3 premii pentru fiecare sectiune in parte.

Daca v-am atras atentia, mai multe detalii gasiti aici. Multa bafta celor care decid sa participe!

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

3 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare