Charlie muta fabrica de ciocolata pe West End

de / June 22nd, 2012 / 300 vizualizari

Si nu oricum, ci in ritm de dans. Regizorul Sam Mendes aduna o echipa creativa care sa transforme Charlie si Fabrica de Ciocolata intr-un musical.

Desi aceasta este prima adaptare scenica de asemenea amploare, opera lui Roald Dahl a mai avut tangente cu teatrul. De altfel,o alta versiune, “Matilda” – recompensata cu premiul Olivier -, se joaca in prezent la teatrul din Cambridge, iar de la anul se va muta pe Broadway.

Noua productie se va lansa in iunie 2012, la Londom Palladium, iar biletele vor fi puse in vanzare incepand cu luna octombrie. Cantecele vor purta semnatura compozitorilor Marc Shaiman si Scott Wittman, dramaturgul scotian David Greig se va ocupa de carte, dar intrebarea care sta pe buzele tuturor este: cine il va interpreta pe Willy Wonka? Sarcina grea, intrucat, de la pelicula lui Tim Burton din 2005, Willy Wonka este confundat cu usurinta cu Johnny Depp. Si stim cu totii ca Johnny Depp este greu de inlocuit.

Sursa

# # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Postul precedent

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare