Cel mai frumos cadou

de / December 20th, 2011 / 86 vizualizari

Ca tot a inceput goana dupa cadouri, inainte sa venim cu cateva propuneri pe sufletul unui Serial Reader, haideti sa va spun eu cate ceva despre cele mai speciale carti pe care le-am primit. Doar nu credeati ca cel mai frumos cadou putea fi altceva!

Am primit multe carti de-a lungul anilor si toate isi au locul lor in biblioteca si, mai ales, in inima mea. Dar azi voi vorbi despre trei dintre ele, care m-au bucurat cu atat mai mult, cu cat au fost neasteptate.

Nu o sa uit niciodata dimineata in care am ajuns la munca si am gasit pe birou cartea lui Karim Rashid – “Design Your Self”. Varianta cu coperta verde si cu dedicatie de la colegii mei, cu alte cuvinte, cel mai valoros exemplar. Pentru ca mi-am dorit mult sa ajung la conferinta lui Karim Rashid din Romania dar nu am reusit, colegii mei s-au gandit sa-mi aline tristetea cu aceasta carte. Le multumesc si pe aceasta cale: asa colegi sa tot ai!

Apoi, importanta pentru mine este si cartea “The Waves”, de Virginia Woolf. Am lasat de multe ori sa se inteleaga cum ca Virginia Woolf nu este una dintre autoarele mele preferate, dar asta nu a stirbit din bucuria resimtita cand am primit acest volum, tot cu dedicatie, de la un prieten drag, strain, care stia de pasiunea mea pentru lectura si mi-a oferit singura lui carte in engleza. S-a nimerit sa fie tocmai una de Virginia Woolf dar, va intreb: mai conteaza?

Vreau sa ii mai multumesc si scumpei noastre Laura, ale carei confesiuni sper ca le-ati citit (daca nu, ce mai asteptati?). M-a surprins anul acesta cu un cadou de ziua mea: “Ultimul barbat american”, de Elizabeth Gilbert.Ca a ales bine o dovedesc celelalte carti ale autoarei (“Mananca, roaga-te, iubeste”, “Si am spus da”), care mi-au placut mai mult decat pot exprima in cuvinte la aceasta ora.

Ceea ce imi aminteste ca am o carte de pus la posta. Uneori e asa de simplu sa faci o persoana fericita!

# # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare