Ce vom citi in luna mai? Sa votam!

de / April 4th, 2012 / 140 vizualizari

Inca putin si aniversam 3 ani! Cu aceasta ocazie am primit o serie de propuneri-cadou si una dintre ele va fi cartea lui mai. Unde s-au dus anii? Nu stim exact, insa cu siguranta ne aducem aminte cu placere de cartile citite impreuna, de propunerile voastre minunate si cum am crescut incet, incet. Cartea pe care o vom citi luna viitoare va fi cadoul vostru pentru noi!

Iata propunerile pentru cartea lunii mai:

Trandafiri, de Leila Meacham
The Gift of Now, de Danand
Matase, de Alessandro Baricco
Clubul Dante, de Matthew Pearl

A venit momentul sa votam. Pana la finele lui aprilie asteptam voturile voastre pentru cartea pe care ati vrea sau credeti ca merita citita luna viitoare. Ca le-ati citit sau nu este mai putin important, votul vostru v-a merge catre cea care va atrage mai mult.

Cum votati? Simplu: intrati in club, va logati in contul vostru si acordati votul uneia dintre cele patru titluri propuse.

# # # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Postul precedent
Postul urmator

2 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare