Ce fel de fata este Lena Dunham?

de / February 18th, 2014 / 188 vizualizari

lena dunhamRaspunsul la aceasta intrebare il vom afla pe 7 octombrie, cand Lena Dunham (27 ani), creatoarea si protagonista serialului “Girls”, isi publica prima carte – “Not That Kind Of Girl”– un volum de eseuri.

Anuntul a fost facut chiar de Lena Dunham, pe contul ei de Twitter.

Drepturile de publicare au fost achizitionate in 2012 de editura Random House, contra unei sume de 3.5 milioane dolari, conform The New York Times.

Serialul “Girls/Fetele”, un fel de “Sex and the City” pentru noua generatie, este o comedie cu accente uneori dramatice, ce prezinta aventurile si experientele de viata prin care trec patru tinere newyorkeze. Creat de Lena Dunham, care este si scenarista, regizoare si actrita in show, serialul “Girls” a fost premiat cu doua Globuri de Aur in 2013 si cu un Primetime Emmy in 2012.

Sursa

# # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

Celebrități

Cărți iubite de celebrități

de / July 28th, 2016

Nu e nimic surprinzător în faptul că anumite mesaje din cărți ajung la sufletul celor care sunt urcați pe piedestaluri. Cei care fie au cucerit ecranele prin carismă sau prin talent actoricesc, fie au pornit afaceri mici cu rezultate spectaculoase,...

Citeste mai mult