Intrebari - ce citim in iulie

Propuneri de lectură: Ce citim în Iulie?

de / May 10th, 2018 / 169 vizualizari

Am ajuns tocmai în Iulie cu propunerile de lectură și până în Bora Bora (doar cu rol de exemplu, nu ne invidiați) cu planurile de vacanță. Dar dacă destinația de vacanță rareori ne pune probleme, nu la fel de ușor merge treaba cu tema pentru propuneri. Nici nu prea ar avea cum, de fapt, având în vedere că tot încercăm, de 9 ani încoace, să alegem teme de lectură cât mai diverse și mai originale. Nu zic că ne iese de fiecare dată, dar să știți că intențiile noastre sunt dintre cele mai bune.

Prin urmare, nici cu tema pentru luna Iulie nu ne-a fost ușor. După gândiri și răzgândiri, numeroase furtuni – din fericire, doar în emisfera stângă a creierului, nu și în emisfera nordică a globului -, ne-am decis. Când toată lumea caută răspunsuri, noi cerem întrebări. Și, mai exact, vă cerem cărți al căror titlu conține o întrebare, indiferent dacă este însoțită de semnul de punctuație aferent sau nu. Cel mai relevant exemplu în acest sens ni se pare “De ce fierbe copilul în mămăligă”, de Aglaja Veteranyi. Acum, chiar nu ne-ar deranja dacă am descoperi și răspunsul la întrebările respective – și ne referim, cu precădere, la exemplul de mai sus. Serios acum, de ce? Și mai avem întrebări, dar le așteptăm pe ale voastre, sub forma propunerilor, pe întreg parcursul lunii Mai. În rest, pentru orice alte întrebări, suntem aici, oricând.

Cum propuneți o carte? Dacă titlul la care v-ați gândit nu este de găsit pe site, lăsați-ne un comentariu (aici sau pe Facebook), trimiteți-ne un mail sau apăsați pe Propune carte, în partea stângă. În schimb, dacă volumul pe care doriți să îl recomandați este deja pe site, apăsați pe butonul Propune această carte de sub volumul respectiv.

Să avem un Iulie plin de răspunsuri!

Sursa foto: Pexels

# # # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare