Ce citim in august?

de / June 4th, 2011 / 139 vizualizari

Raspunsul la acesta intrebare il putem afla doar cu ajutorul vostru. Aveti o luna intreaga la dispozitie sa va ganditi si sa veniti cu propuneri. Si ca sa va usuram alegerea (stim, sunt muuuulte carti!) pentru luna august ne limitam la volumele proaspat achizitionate.

Cu atatea targuri de carte, mai mult ca sigur a crescut numarul cartilor din biblioteca, si implicit, s-a marit si lista de lectura. Vrem sa stim ce titluri v-au atras atentia, oricat ar fi fost de multe (chiar si 17!). Nu avem o limita pentru propuneri. Cu cat mai multe, cu atat mai bine… si mai greu de ales cele patru carti care intra la vot.

Probabil ca deja v-ati plictisit, dar trebuie sa repet procedura si pentru cei care sunt mai noi in club: daca e vreun titlu pe care nu il gasiti pe site, trimiteti un mail sau apasati pe Propune carte acolo in partea stanga. Pentru toate celelalte, intrati in club cautati cartea pe care doriti sa o recomandati si click Propune cartea.

Nu ar fi frumos sa citim impreuna macar una din cartile cumparate de la Bookfest (si nu numai)?

# # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

2 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare