Carti… la moda

de / December 19th, 2010 / 402 vizualizari

Probabil ca nu v-ati fi asteptat vreodata sa cititi pe Serial Readers despre… moda. Iata insa ca se poarta cartile! Si nu ma refer la figurat (desi semnele sunt imbucuratoare si in aceasta directie). Daca va place sa cititi, aveti acum ocazia sa purtati tot timpul cu voi cartea preferata, nu in geanta ci.. ca geanta.

Olympia Le-Tan vine cu o idee pe sufletul fiecarei cititoare: posete (mai bine zis genti-plic) brodate, care reproduc copertile primelor editii ale unor romane foarte cunoscute, printre care Moby Dick, De veghe in lanul de secara, Rosu si Negru, Dracula, 1984, Un tramvai numit dorinta sau Lord Jim. Gentile sunt in editie limitata, 16 pentru fiecare titlu. Colectia este numita, sugestiv, “You Can’t Judge A Book By Its Cover” (Nu poti judeca o carte dupa coperta) si este rezultatul pasiunii designerului francez pentru cartile vechi. Olympia Le-Tan spera ca astfel sa readuca in atentie aceste carti care, datorita Internetului, risca sa fie date uitarii.

Pacat ca gentile nu sunt mai incapatoare, pentru ca ar fi fost haios sa scoti o carte…. dintr-o carte. Un Coelho din Moby Dick sau un Llosa din Secara.

Vedetele de la Hollywood au dat deja startul. Judecand dupa geanta Lolita, Natalie Portman este fana Nabokov. Voua cum vi se pare ideea? Ati purta o asemenea geanta (ipotetic vorbind, pentru ca pretul este undeva in jurul a 1000$)? Si daca da, pentru ce titlu ati opta? Lasati-va imaginatia libera! La urma urmei, asa iau nastere cele mai bune idei.

# # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

3 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare