Paulo Coelho, in topul celor mai influente celebritati de pe Twitter in 2010

de / December 18th, 2010 / 152 vizualizari

Potrivit blogului publicatiei Forbes, Paulo Coelho se afla printre cele mai influente 20 de celebritati de pe Twitter ale acestui an. In urma studiului efectuat de compania Klout, care masoară influenta unui utilizator in retelele de socializare in functie de anumite valori, scriitorul brazilian a castigat un scor Klout de 96, cu un milion de adepti pe Twitter, situandu-se pe locul doi, la doar patru puncte diferenta de primul clasat, cantaretul pop/R&B Justin Bieber si la 5,4 puncte de cel de-al cincilea clasat, Dalai Lama.

Cu un blog ce inregistrează lunar peste 1 650 000 de vizualizari – www.paulocoelhoblog.com – si cu un cont pe Facebook ce are deja aproape 4 milioane de fani, Paulo Coelho este in continuare unul dintre scriitorii cei mai ancorati in realitatea virtuala.

Sursa

# # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Postul urmator

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare