Carti de citit, iubit si daruit – votati cartea lui ianuarie!

de / December 9th, 2013 / 133 vizualizari

Voteaza cartea lunii ianuarieAm ales pentru ianuarie o tema mai speciala, “carti de citit, iubit si daruit”, tema care vine cu intrebarea: Daca ar fi sa alegeti o singura carte pe care sa o dati mai departe, care ar fi aceea? Propunerile au venit multe si variate. Dintre acestea patru carti au intrat la vot. Acum este momentul sa alegeti cartea care ne va fi alaturi in prima luna a anului, care, in urma voturilor voastre, va primi titul de cartea lunii ianuarie 2014.

Iata propunerile:

Colectionarul, de John Fowles
Femei, de Charles Bukowski
Exceptionalii, de Malcolm Gladwell
Limbajul florilor, de Vanessa Diffenbaugh

Prima luna a lui 2014 este dedicata cartilor pe care le iubim, care credem ca trebuie sa fie prezente in biblioteca oricarui cititor, cartile pe care le recomandam fara ezitare.

Pana la finalul acestei luni, va asteptam in club sa votati cartea pe care credeti ca merita sa o citim impreuna, pe care ati recomanda-o sau ati darui-o un prieten cititor. Voturile voastre vor decide care va fi cartea lunii ianuarie!

Cum votati? Simplu: intrati in club, va logati in contul vostru si acordati votul uneia dintre cele patru titluri propuse. Va puteti chema si prietenii pentru a oferi cartii preferate cat mai multe voturi.

# # # # # # # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Postul urmator

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare