Cartea lunii octombrie: Noua povestiri

de / October 3rd, 2015 / 200 vizualizari

noua-povestiriOctombrie cel plin de culoare a venit. Il salutam cum se cuvine si ne indreptam privirile spre cer. Soarele e acolo si, cu siguranta, ne va incanta cu razele lui calde. Intre timp citim. O poveste azi, o poveste maine… ne pierdem in lumi diverse si ne lasam cuceriti de cuvintele lui Salinger. Luna aceasta citim proza scurta. Ne dorim sa atragem atentia cititorilor asupra povestirilor: esente tari in sticlute mici. Cartea lunii octombrie este Noua povestiri scrisa de J.D. Salinger.

Volumul exploreaza o lume dominata de violenta irationala, paranoia, materialism vulgar si ipocrizie. Personajele autorului sunt copii confruntati cu misterele lumii adulte, oameni maturi excedati de greutatile vietii, cinici si iresponsabili.

Salinger este autoul romanului-cult, De veghe in lanul de secara (a fost cartea lunii august in urma cu cativa ani), si ne va incanta in aceasta luna cu povestirile sale, cu talentul sau de a-si cuceri cititorul, de a nu-i da voie sa lase cartea din mana pana la ultima pagina. Este ocazia perfecta pentru a descoperi acest gen mai putin gustat: proza scurta.

Ati scris o recenzie a acestei carti? Ne-o puteti impartasi pe site, aici >>

Daca nu aveti cartea Noua povestiri, o puteti comanda pe Elefant aici sau Libris aici si va asteptam in club, la discutii!

# # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare