Cartea lunii mai: E usor sa te iubesc

de / May 3rd, 2013 / 145 vizualizari

E usor sa te iubescIata ca a venit si luna mai, luna in care aniversam 4 ani de Serial Readers, 4 ani in care am strans o multime de carti, de povesti, de prieteni. Sunt 4 ani in care am citit carti minunate, carti care ne-au facut sa radem, sa plangem, carti care ne-au tinut treji pana in zori de zi si care ne-au facut inimile sa tresalte. Luna aceasta o vom serba alaturi de voi citind cartea pe care ne-ati daruit-o prin voturile voastre. E usor sa te iubesc scrisa de Tammara Webber este cartea lunii mai.

Tammara Webber scrie o carte despre obsesie, punand-o sub lupa si cantarindu-i bunele si relele. Fiecare dintre personajele sale, atat de vii si de colorate, are niste demoni personali pe care trebuie sa-i invinga, principalii vinovati pentru „greseli” fiind: obisnuinta care te face orb la realitate, dorinta de a avea succes cu orice pret, rivalitatea care calca totul in picioare, rusinea care te amuteste cand ar trebui sa strigi, neincrederea ca „de data asta” va fi altfel, va fi bine.
Cum iei cea mai buna decizie? E foarte usor cand iubesti!

Va invitam sa fiti alaturi de noi luna aceasta, sa citim o carte superba, sa visam impreuna, sa pasim in lumea desenata de Tammara Webber, sa fim din nou adolescenti. Daca ati citit cartea va asteptam cu impresiile voastre (recenzii sau comentarii), daca nu, atunci haideti sa o citim si apoi sa comentam impreuna aici.

O prima impresie despre carte ne-a lasat Christyna, careia ii multumim! Puteti citi recenzia ei aici.

Daca nu aveti inca E usor sa te iubesc, o puteti comanda aici si va asteptam la discutii!

# # # # # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Postul urmator

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare