Cartea lunii februarie: Jurnalul Annei Frank

de / February 2nd, 2012 / 125 vizualizari

De la un timp vad Jurnalul Annei Frank peste tot. Parca ma urmareste cu privirea ei intunecata si ii aud cuvintele cum ma cheama in soapta: “citeste-ma! citeste-ma!” Acum este cartea lunii! Oare mai am de ales?

„Era o tanara scriitoare minunata. Era cineva la cei treisprezece ani ai ei. Parca ai vedea, la viteza marita, un film cu un fat care capata brusc chip si incepe sa stapaneasca lucrurile… dintr-odata, descopera reflectia, brusc, face portrete, schite de personaje, si iata lungi intamplari complicate, povestite atat de frumos, incat par sa aiba in spate zeci de ciorne. si fara intentia otravita de-a fi interesanta sau profunda. Este ea insasi… E ca o surioara pasionala a lui Kafka, este fetita lui pierduta.“ (Philip Roth, The Ghost Writer)

O carte care intriga prin notorietatea ei, Jurnalul Annei Frank este cartea care ne va cuceri luna aceasta… sau poate nu. Vom stii cu siguranta atunci cand vom fi citit si ultima pagina. Este cartea aleasa de voi si pe care o vom povesti, comenta impreuna. Va asteptam in club la discutii pana la finele lui februarie… si mai departe!

PS. Pentru cei care nu aveti cartea inca, o puteti comanda aici si va asteptam in club sa povestim despre ea.

# # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare