Cartea lunii august: Mananca, roaga-te, iubeste

de / August 2nd, 2014 / 290 vizualizari

Mananca, roaga-te, iubesteAugust, luna cu gust, este aici. Va intrebam atunci cand am lasat aceasta tema daca vi s-a intamplat sa cititi o carte si sa vi se faca asa o pofta de mancare incat sa nu puteti continua lectura. Noua ni s-a intamplat si vrem sa credem ca nu suntem singurele. Solutia e simpla, astfel de carti se mananca citesc cu stomacul plin. Am primit porpunerile si patru dintre ele au intrat la vot. Una dintre carti a fost in topul preferintelor voastre! Am pierdut, e adevarat, o parte dintre voturi, insa chiar si inainte de acea pierdere, aceeasi carte statea in frunte. Iata ca Mananca, roaga-te, iubeste scrisa de Elizabeth Gilbert este cartea lunii august.

La 30 si ceva de ani, Liz Gilbert are tot ce-si poate dori o femeie ambitioasa. Si totusi e asaltata de indoieli, sufera de panica si insatisfactii. Urmeaza divortul, prabusirea in depresie, o relatie catastrofala… Asa ca Liz abandoneaza totul si pleaca in lume de una singura. In Italia, gusta “la dolce vita” si deliciile ei culinare, punand “cele mai fericite” 12 kilograme din viata. In India, afla intr-un ashram, prin asceza (trezire la 3 dimineata, meditatie si frecat de podele), ce este cautarea spirituala. In Indonezia, incearca sa-si reconcilieze trupul cu sufletul, sa descopere echilibrul care se cheama fericire si isi gaseste marea dragoste. Uneori, fericirea se afla la capatul lumii. Calatoresti ca sa ajungi la tine insati. Ca sa te descoperi. 

Stim ca cei mai multi dintre voi ati citit deja aceasta carte. Au trecut niste ani peste ea, un film si multe cuvinte frumoase. Am vrea sa auzim impresiile voastre pe zona de mancare, doar aceasta este tema lunii: gustul. Va asteptam comentariile si, de ce nu, recenziile in club, aici.

Pentru cei care nu ati citit-o inca, puteti “rasfoi” recenziile de pe site. Veti dori sa o citit si voi!

Daca nu aveti cartea, o puteti comanda de pe Libris.ro: aici sau de pe Elefant.ro: aici.
Transportul este gratuit!
Filmul l-ati vazut? Cum vi s-a parut?

# # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Postul precedent

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare