Campanie Herald

Campania naţională „Te așteptăm în librărie!” a ajuns la cea de-a X-a ediție

de / August 3rd, 2018 / 108 vizualizari

Pentru al zecelea an consecutiv, Editura Herald ne îndeamnă să mergem în librării si să redescoperim importanța lecturii și a modului în care cărțile ne pot influența evoluția prin intermediul ideilor, conceptelor și teoriilor transmise de către cele mai importante personalități ale istoriei, tradițiilor și culturii universale.

În perioada 1 august – 1 noiembrie 2018, sub motto-ul „Cărți deschise pentru minți deschise”, se va desfășura campania „Te așteptăm în librărie!”. Astfel, dacă veți trece pragul librăriilor partenere, veți gasi o colecție de 30 de lucrări inovatoare, care pot deschide noi perspective ale gândirii. În plus, titluri precum Spovedanie (Autobiografia) de Lev Tolstoi, Religie și știință de Bertrand Russell, Marea Trezire de Bodhidharma, Totem și tabu de Sigmund Freud, Eliberarea de cunoscut de Jiddu Krishnamurti, Pași pe Cale de Inayat Khan, Cartea celor cinci cercuri (Go Rin no Shō) de Miyamoto Musashi, Duh și Contemplație de Alan Watts vor avea un pret special, cu o reducere de 20%.

Afis-campanie-2018.

Fie că sunteți în căutarea celor mai importante răspunsuri în paginile cărților, fie că vreți să petreceți o oră de liniște departe de cotidian, nu uitați că în libărie puteți găsi surse sigure şi valoroase de cunoaștere care să vă pună în acord cu sinele vostru și să vă ajute să înțelegeți mai bine lumea din jurul vostru.

Te așteptăm în librărie! 

# # # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare