Aston

„Cadourile lui Aston”, a doua carte a Lottei Geffenblad tradusă în limba română

de / March 3rd, 2017 / 143 vizualizari

Editura Cartea Copiilor lansează „Cadourile lui Aston”, a doua carte scrisă și ilustrată de Lotta Geffenblad ce îl readuce în centrul atenției pe micul Aston. Aniversarea lui Aston se apropie, așa că, înainte să primească propriile cadouri, el își uimește părinții cu nenumărate surprize.

Aston a mai crescut de la prima poveste, „Pietrele lui Aston”, în care aduna pietrele de afară şi le oferea un culcuş. Acum i-a venit o idee şi mai interesantă: face cadouri. Ziua lui este la doar câteva zile distanță, iar el, în loc să se pregătească cu liste nesfârșite de dorințe, nu face decât să le ofere celor din jur mai mult decât ar putea ei să… ducă.

„Cadourile lui Aston” este o poveste despre o inimă mică, dar plină de dragoste, o călătorie într-o copilărie lipsită de griji, în care cele mai frumoase daruri nu se găsesc la niciun magazin.

Cadourile_lui_Aston

Lotta Geffenblad (n.1962) este o artistă suedeză contemporană, atât autoare şi ilustratoare de cărţi pentru copii, cât şi regizor de film. De-a lungul anilor, a produs mai multe scurtmetraje de desene animate, răsplătite cu numeroase premii. În 2009, Lotta Geffenblad a fost onorată cu Premiul Elsa Beskow, oferit de Swedish Library Association celei mai bune cărți pentru copii a anului.

„Cadourile lui Aston”, în traducerea Gabriellei Eftimie, este cea de-a doua carte a Lottei Geffenblad tradusă în limba română de editura Cartea Copiilor, după „Pietrele lui Aston” (2015). „Cadourile lui Aston” este recomandată copiilor între 3 şi 12 ani şi este disponibilă pe site-ul editurii (www.carteacopiilor.ro) la preţul de 29 lei. La toate comenzile online realizate pe site, indiferent de valoare sau de cantitate, Cartea Copiilor oferă de fiecare dată o carte cadou. În această perioadă, cartea cadou este „Cum să ne învingem teama”, de Catherine Dolto.

Aston

Noile cărţi ale editurii Cartea Copiilor, “Cadourile lui Aston” şi “Ai grijă, Petunia”, vor fi lansate oficial sâmbătă, 4 martie, de la ora 12:00, la librăria Cărtureşti Verona, în cadrul unui eveniment dedicat copiilor. După lecturile poveştilor, cei mici se vor bucura de ateliere creative inspirate din aceste cărți. Partenerii evenimentului sunt: SLooP, Paradisul Verde şi GoKID!

# # # # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare