coasters

Bucătărie de cititor în serie

de / March 10th, 2016 / 246 vizualizari

Credeați că nu aveți cum să îi insuflați un aer literar bucătăriei voastre? Nimic mai neadevărat. Descoperirile de mai jos sunt menite să vă arate că totul poate fi literatură.

Probabil că bucătăria nu este tocmai primul loc care vă vine în minte când vă gândiți la cărți, dar mie, de exemplu, îmi place să citesc pe scaun, lângă fereastra din bucătărie, cu o cană de cafea la îndemână, așezată, de preferat, pe un suport inspirat din romanele clasice ale lui Jane Austen.

bucatarie

Dacă fața de masă este un colț de bibliotecă, ingredientele sunt ținute în recipiente ce imită niște volume în miniatură, prosoapele transmit mesaje și legumele sunt tocate pe versuri de Shakespeare, sunt mari șanse să ai cea mai frumoasă bucătărie din lume.

table cloth

 

spice jars

 

kitchen towel

 

cutting board

Mulțumim pentru inspirație, Bookriot!

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

3 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare