Biblioteci pentru sportivi, visatori si sadici

de / July 13th, 2011 / 317 vizualizari

Am mai strans in “buzunarul” cu biblioteci cateva piese de rezistenta pe care trebuie neaparat sa vi le prezint. Poate puerile, poate macabre, ideile sunt totusi originale!

Biblioteca Skateboard poate corupe si un non-serial reader. Nu stiu cati skateri sunt si serial readeri, dar cu siguranta ar fi atrasi de aceasta piesa de mobilier. Si avand acolo si o carte, doua, poate ca-si descopera aptitudini noi, pasiuni noi!

Biblioteca Suspendata (Brace Case) creata de Ward Huting este cu atat mai interesanta cu cat rafturile sunt de fapt cabluri pe care le puteti aranja in diferite moduri si cartile vor arata ca fiind suspendate. Cu putina imaginatie poate arata ca o panza de paianjen pe care ati adunat cele mai pretioase comori – cartile.

Biblioteca din tavan este o idee ingenioasa prin care puteti castiga spatiu pentru cartile pe care nu mai aveti pe unde sa le dositi. Ca orice serial reader respectabil aveti probabil sute de carti asezate care pe unde. O biblioteca in tavan poate fi solutia salvatoare si as spune ca nu e greu deloc de pus in aplicare.

Biblioteca din dulap mi se pare mai mult decat interesanta. Desi sistemul de depozitare al cartilor poate fi plasat oriunde in casa, a avea un dulap plin cu asa ceva imi pare mult mai interesant. Si imaginati-va cum ar fi sa atarne cartile asa intr-o mansarda… de vis!

Biblioteca Sicriu e cireasa de pe tort sau bomboana de pe coliva! Dupa ce am “dat” cartile pe skateboard, le-am aruncat in tavan, le-am suspendat, le-am spanzurat in dulap, sicriul e ultima oprire si cea morbida. Cu toate astea, ideea e deosebita mai ales pentru iubitorii de literatura horror. Ce frumos le-ar sta cartilor cu vampiri si tot felul de morti pe rafturile acestei biblioteci!

Voi ce fel de serial readeri sunteti? Sportivii, visatorii care si-ar tine cartile in aer sau cei sadici care le-ar spanzura?

# # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Postul precedent

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

image

Biblioteci

Biblioteca moderna sau clasica?

de / July 15th, 2012

In “drumetiile” mele prin lumea virtuala a cartilor am descoperit biblioteci multe, minunate, biblioteci care m-am facut sa visez la casa perfecta, casa in care cartile mele sa isi gaseasca un locsor numai al lor… Imi plac atat de mult...

Citeste mai mult