Autobiografie pentru Kate Moss si album foto pentru Lady Gaga

de / July 29th, 2011 / 154 vizualizari

Poate ar fi fost de preferat invers, insa deocamdata aceasta este situatia. Spun deocamdata pentru ca nu este exclus ca pe viitor sa avem parte si de o (auto)biografie Lady Gaga. Iar poze cu Kate Moss sunt cat pentru zece albume foto… Dar sa le luam pe rand.

Cei de la The Sun informeaza ca modelul britanic Kate Moss s-a apucat sa scrie un volum autobiografic, incurajata fiind de proaspatul ei sot Jamie Hince, membru al trupei The Kills, care are si experienta de autor: a scris deja cateva piese de teatru si povestiri. Despre ce vom putea citi in memoriile lui Kate Moss, programate sa apara in vara anului 2012? In mare, despre moda, sex, droguri si… rock’n’roll. Sunt multe lucruri pe care modelul nu le-a impartasit presei (si implicit, publicului), dupa cum declara o sursa: “Kate a evitat intotdeauna sa dea interviuri, iar publicul nu stie prea bine cum este ea in realitate si nici nu cunoaste incercarile prin care ea a trecut. Ea nu a vorbit niciodata despre divortul parintilor ei, despre fiica ei Lila si nici despre relatiile cu fostii ei iubiti, precum Johnny Depp si Pete Doherty.” Daca pana acum nu aveam nicio intentie sa citesc aceasta autobiografie, numele de Johnny Depp tocmai m-a facut sa imi schimb parerea. Poate ca as putea sa imi arunc ochii peste carte, macar peste capitolul respectiv.

Sa trecem acum la Lady Gaga, caci si ea le pregateste fanilor o carte. Doar ca una cu poze, pentru ca nu s-a apucat (inca!) de scris. Grand Central Publishing va lansa pe 22 noiembrie albumul foto numit, cum altfel, Lady Gaga, album ce va contine 350 de fotografii surprinse de Terry Richardson. Am zis ca Lady Gaga nu s-a apucat de scris? Am vorbit prea repede: introducerea cartii este semnata de artista.

Cartea se vrea un “dialog vizual” intre starul pop si fotograful Terry Richardson. Acesta a avut acces nelimitat la viata ei de zi cu zi si a urmat-o peste tot timp de 10 luni, incepand cu Lollapalooza din august 2010 si pana la ultimele show-uri din cadrul turneului ei mondial Monster Ball, din 2011. Cele 350 de fotografii, atat alb-negru cat si color, au fost alese din peste 100.000 de cadre, fanii urmand sa o cunoasca pe Lady Gaga asa cum este ea in viata personala, nu numai pe scena.

Care dintre aceste doua carti va atrage mai mult (asta in cazul in care va atrage vreuna…)? Credeti ca ar fi fost mai interesanta o autobiografie Lady Gaga sau doar facem prea mult zgomot pentru nimic?

# # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Postul urmator

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

Celebrități

Cărți iubite de celebrități

de / July 28th, 2016

Nu e nimic surprinzător în faptul că anumite mesaje din cărți ajung la sufletul celor care sunt urcați pe piedestaluri. Cei care fie au cucerit ecranele prin carismă sau prin talent actoricesc, fie au pornit afaceri mici cu rezultate spectaculoase,...

Citeste mai mult