ALLte cărți în așteptare

de / November 9th, 2015 / 221 vizualizari

Mai țineți minte campania ”Cartea în așteptare” a celor de la Grupul Editorial ALL, lansată la Bookfest-ul din acest an? Nouă ne-a plăcut tare mult această inițiativă, așa că o susținem, cu drag, și de această dată.

Serial Readers - Cartea in asteptare

Astfel, am ales o nouă carte pentru voi (sperăm să vă placă alegerea noastră). Nu a fost ușor, dar ne-am decis asupra romanului ”Mulțumesc pentru amintiri”, de Cecelia Ahern, care tocmai ce a fost re-editat în veșminte noi. Dacă sunteți elevi sau studenți, puteți alege gratuit una dintre cărțile din raftul special amenajat în standul editurii ALL din cadrul târgului Gaudeamus, în perioada 18-22 noiembrie.

”Cartea în așteptare” este un proiect care încurajează lectura și cultivarea interesului pentru cărți în rândul tinerilor.

Pentru că nu toți cei care vor să citească au bani de cărți, Grupul editorial ALL le oferă cititorilor darnici prilejul de a-i ajuta pe elevi și studenți să descopere bucuria lecturii. Cei care vizitează standul ALL de la Gaudeamus pot cumpăra o carte care le place, plătind doar jumătate din preț, cu condiția să o lase la raftul special amenajat, în așteptarea cititorului potrivit.

Cum poți să te implici?
1. Alege o carte care îţi place din standul ALL @Gaudeamus.
2. Plăteşte jumătate din preţul de stand la casă.
3. Las-o în raftul Cartea în aşteptare special amenajat în standul ALL.
Elevii și studenții se vor bucura de cărțile din acest raft.

La finalul Târgului, cărțile rămase în raftul ”Cartea în așteptare” vor fi donate bibliotecii Colegiului Național Gheorghe Lazăr din București.

348 de cărți au fost donate la Bookfest 2015 în cadrul primei ediții a campaniei ”Cartea în așteptare”.

Mai multe detalii despre campanie găsiți pe allcafe.ro.

Mulțumim editurii ALL pentru că ne oferă o nouă șansă de a veni în întâmpinarea tinerilor cititori. Ne vedem la Gaudeamus!

# # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare