Câștigătorii concursului: Nesfârșita goană după elefant

de / November 9th, 2015 / 257 vizualizari

Concursul nostru s-a încheiat!

Vă mulțumim tuturor pentru participare! Răspunsurile voastre ne-au întors în timp, în vremea copilăriei, a cărților magice. Basmele lui Ispirescu, aminitirile lui Creangă, cărțile lui Jules Verne sau ale Fraților Grimm, Cireșarii… sunt doar câteva dintre cărțile menționate în comentarii și de care ne aducem aminte cu drag. Sperăm ca ele să fie citite mai departe, de fiecare generație, să-i încânte pe copiii de azi și de mâine așa cum ne-au încântat pe noi.

Vă invit acum să aflați către cine vor pleca cele două exemplare din cartea Nesfârșita goană după elefant! Iată care sunt câștigătorii aleși de Random.org:

castigatori

Mirela Murat 
– Andreea Luiza

Vă felicităm, dragilor! Să vă bucurați de această minunată carte alături de cei mici, cei cărora le este destinată. Vă așteptăm cu impresii pe pagina cărții, aici.

Vă felicităm pe voi, serial readeri! Ne bucurăm pentru că ne sunteți aproape și vă așteptăm pe site, pe blog, pe pagina de facebook cu toate cărțile deschise!

Câștigătorii sunt așteptați cu datele de contact pe adresa contact@serialreaders.com (sau mesaj pe pagina noastra de Facebook) pentru a vă putea trimite premiile.

Mulțumim prietenilor de la Editura Corint Junior pentru cărțile oferite!

# # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

Concursuri

Concurs (ÎNCHEIAT): Halloween cu Stephen King

de / October 30th, 2016

UPDATE: Câștigătoarea concursului este Sabina Airinei (Nr. 97). Felicitări, Irina! Te așteptăm cu datele de contact (email contact@serialreaders.com sau mesaj pe pagina noastră de Facebook) ————————   Serial Readers și Editura Nemira vă invită la concurs! Cu ocazia acestui Halloween, am pregătit o...

Citeste mai mult