Incepe a sasea editie a concursului de debut literar „Incubatorul de condeie”

de / October 21st, 2015 / 187 vizualizari

affiche_idc2015AdLittera a dat startul unei noi editii a concursului „Incubatorul de condeie” IDC. Acesta se va desfasura in mediul online, in perioada 19 octombrie – 12 decembrie 2015, fiind o competitie anuala adresata amatorilor de creatie literara.

Ca si in precedentele editii, concursul aflat la a VI-a editie este structurat pe doua sectiuni: Poezie si Proza scurta.

Inscrierile au loc in intervalul 19 octombrie – 22 noiembrie 2015 pe site, conform Regulamentului.

Jurizarea va avea loc pana in data de 29 Noiembrie 2015.

Cele mai creative, originale si inovative texte, vor fi premiate in data de 12 decembrie.

Juriul este compus din scriitori cu experienta, dar si din „condeiele” remarcate si premiate la editiile anterioare ale concursului.

Creatiile premiate vor fi publicate in Antologia IDC in editie hard-copy si in format digital.

In paralel cu desfasurarea concursului, scriitorii amatori inscrisi in concurs vor putea participa in fiecare sambata, gratuit, in perioada 25 octombrie – 22 noiembrie, in Bucuresti, la o serie de ateliere de creatie, coordoonate de scriitorul, eseistul si criticul literar Felix Nicolau.

Primul Atelier IDC din aceasta editie se va desfasura duminica, 25 octombrie, de la ora 14:00 in Caffé D’arthé (Str. Popa Nan 7, Bucuresti). Accesul este liber in limita locurilor disponibile. Rezervarile se fac pe site-ul concursului.

# # # # # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare