Intalnire cu un bestseller marca Cecelia Ahern

de / October 20th, 2015 / 165 vizualizari

Editura ALL si Clubul Scriitoarelor va dau intalnire cu cel mai nou bestseller marca Cecelia Ahern – Anul in care te-am intalnit. Unde? La Carturesti Verona (Ceainarie). Cand? Joi, 22 octombrie, incepand cu ora 19.00.

Cecelia Ahern

Despre ce se va discuta la intalnire?
Camelia Cavadia (carticusuflet.ro), Virginia Costeschi (bookmag.eu) si psihologa Gigi Ghinea ne fac cunostinta cu Jasmine si Matt, personajele romanului. Ne luam inima in dinti si renuntam la prejudecatile care ne-au invatat ca intre o femeie si un barbat nu se poate cristaliza o relatie sincera de prietenie. Comentam actiunile personajelor surprinse de autoare in momente de cumpana si meditam la modul in care ne comportam noi insine cand ne confruntam cu situatii speciale. Nu gresim daca afirmam ca mantra acestei intalniri cu romanul Ceceliei Ahern este convingerea ca „Uneori, trebuie sa stai pe loc pentru a face lucrurile sa se miste”.

Discutia va fi moderata de Erika Ciuica (Clubul Scriitoarelor).

Cel mai nou roman al Ceceliei Ahern publicat de Editura ALL te absoarbe cu totul in paginile lui, te pune serios pe ganduri si iti daruieste o portie zdravana de pofta de viata. Anul in care te-am intalnit a castigat Irish Book Award for Most Popular Fiction si se bucura deja de statutul de bestseller international.

Indiscutabil, una dintre cele mai bune carti ale Ceceliei Ahern, o poveste calda despre lucrurile pe care le putem invata de la ceilalti daca renuntam la prejudecati.”- Irish Independent

Mai multe detalii despre carte puteti citi aici>>

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

Postul precedent

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare