banner

A început o nouă ediţie a campaniei “Te aşteptăm în librărie!”

de / August 2nd, 2019 / 113 vizualizari

“Te aşteptăm în librărie!”, campania cu acoperire naţională iniţiată de Editura Herald a ajuns deja la cea de-a 11 ediţie. Nu mai e nevoie să precizăm că dacă ne-ar invita cineva în librărie, nu ne-am lăsa prea mult aşteptate, astfel că susţinem cu drag, de fiecare dată, această campanie.

Campania a pornit de la ideea repozitionării librăriei tradiționale ca un loc primitor și deschis, ca un spațiu magic în care librarul facilitează întâlnirea cititorului, într-o manieră specială. În perioada 1 august – 1 noiembrie 2019, Editura Herald împreună cu librăriile partenere, vă oferă șansa să redescoperiţi cât de importantă este lectura în viața și în dezvoltarea personală și modul în care cărțile ne pot ajuta să ne cunoaștem mai bine. Cărțile ne pot face mai buni, mai înțelegători, mai înțelepți, si, de ce nu, să avem propria noastră viziune despre lume și viață.

De-a lungul celor unsprezece ediții derulate până în prezent, campania Te așteptăm în librărie și-a atins obiectivul principal, acela de a cultiva obiceiul cititorilor pentru lectură, de a transforma lectura într-un stil de viață firesc, autentic și de normalitate.

Afis-Te-asteptam-in-librarie

„Cărti deschise pentru minti deschise” va rămâne întotdeauna cel mai bun și mai sincer îndemn la lectura ca un mod de autocunoaștere, de redescoperirea identității și a propriilor valori, o sursă inepuizabilă de inspiratie si înțelepciune. În sprijinul acestui demers de căutare a celor mai relevante răspunsuri la întrebări existențiale, precum:  Cum să ne trăim viața de zi cu zi în armonie cu noi înşine şi cu ceilalţi? Cum ne găsim calea în viată ?, cei de la Editura Herald au adus pe rafturile librăriilor o colecție de 30 de lucrări care să motiveze și să inspire.

Descoperiţi acum doar în librării, reducerea de 20% aplicată la titluri precum Arta de a trăide William Hart, Benedictus Deus de Meister Eckhart, Căi ale fericirii de Joseph Campbell, Dieta spirituală de Allan Percy, Muntele tăcerii de Kyriacos Markides, Mathnawi de Rumi, Povestea filosofiei de Will Durant, Pe tărâmul fantomelor înfometate de Gabor Mate.

Ne vedem în librărie!

 

# # # # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare