A doua sansa: votati cartea lunii iulie!

de / June 4th, 2013 / 143 vizualizari

Votati cartea lunii iulie!Sunt patru ani de cand primim propunerile voastre si tot atatia ani de cand o singura carte (dintre cele propuse si votate) ajunge sa fie cartea lunii. Iata ca, de aceasta data, tema propunerilor a fost luna celei de-a doua sanse. Cele patru carti intrate la vot sunt cele care, la momentul propunerii lor, nu au primit suficiente voturi pentru a fi cartea lunii. Voi le-ati dat o a doua sansa!

Iata propunerile pentru cartea lunii iulie:

Sotia calatorului in timp, de Audrey Niffenegger
Gradina uitata, de Kate Morton
Se numea Sarah, de Tatiana de Rosnay
Colectionarul, de John Fowles

Una dintre aceste carti va fi cartea lunii iulie. Voturile voastre vor decide care merita titlul de cartea lunii! Asadar, va asteptam la vot! Fie ca ati citit-o, fie ca ati auzit ca merita citita sau pur si simplu va place cum suna titlul, va invitam sa acordati votul vostru uneia dintre cele patru carti. Aceasta va fi cartea lunii iulie si o vom citi impreuna!

Cum votati? Simplu: intrati in club, va logati in contul vostru si acordati votul uneia dintre cele patru titluri propuse. Va puteti chema si prietenii pentru a oferi cartii preferate cat mai multe voturi.

# # # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Postul precedent

3 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare