Unde sunt? > Acasa > Carti > Chick lit > Casa de pe plaja

Casa de pe plaja

scrisa de Jane Green

Casa de pe plaja de Jane Green Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Casa de pe plaja 8.24 lei *
Casa de pe plaja 9.99 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Jane Green
Traducator (i): Mihaela Doaga
Numar de pagini: 396 pagini
ISBN: 978-973-46-1480-6
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Jane Green, autoarea romanului A doua sansa, ajunge din nou in topul bestsellerurilor recomandate de New York Times, cu noul ei roman Casa de pe plaja – o poveste plina de caldura, plasata intr-un spatiu aparte, fermecator, lipsit de rutina si stresul aglomerarii urbane, cu personaje interesante care incearca cu orice pret sa-si indeplineasca visurile... si chiar reusesc.
 
In Casa de pe plaja, Jane Green continua traditia impletirii mai multor povesti, care se intilnesc si-si afla finalul in locuinta din Nantucket a excentricei vaduve Nan. Aflind ca risca sa-si piarda casa, ultimul lucru ramas de la sotul ei si vestigiu al unei lumi cindva pline de bucurie si antren, Nan hotaraste sa inchirieze camere pe perioada verii.
 
„Casa de pe plaja” devine astfel locul care-i aduce laolalta pe Daniel, bintuit de esecul propriei casnicii si de un secret bine pazit, pe Daff, o mama divortata incercind sa gaseasca o cale de comunicare cu fiica rebela, si pe Michael, fiul lui Nan, prins fara voie intr?o relatie cu sefa sa casatorita, Jordana. Aici, in casa insufletita de caldura si umorul lui Nan, oaspetii sai redescopera prietenia, bucuria si promisiunea unui nou inceput. Autoarea exploreaza cu finete parcursul launtric al personajelor, zbaterile, indoielile si revelatiile lor, la capatul carora cititorul insusi regaseste speranta si increderea in frumusetea vietii.
 
„Casa de pe plaja este pur si simplu un festin – Jane Green este regina chicklit-ului.” (InStyle)


Carti similare cu Casa de pe plaja

Ca$ual

Ca$ual

de Oksana Robski

mai mult
Jurnalul lui bridget jones

Jurnalul lui bridget...

de Helen Fielding

mai mult
Viața mea nu chiar perfectă

Viața mea nu chiar...

de Sophie Kinsella

mai multRecenzii

andres andres pe 2014-12-27 19:32:58 Rating:

Nothing in this world happens without a reason. That we are all exactly where we are supposed to be, and that the pieces of the puzzle have a tendency to come together when you least expect it. ― Jane Green

Cum arată pentru voi vacanța perfectă? În cazul meu, vacanța este strâns legată de mare și soare. Și, dacă mai am și două sau trei cărți cu mine atunci cu siguranța vacanța nu poate...

Citeste mai mult

MissValery MissValery pe 2011-09-03 15:19:10 Rating:

"Casa de pe plaja" de Jane Green are toate ingredientele unui roman chick-lit de succes: personaje diverse, cu povesti felurite,care ajung sa se intersecteze la un moment dat, faze amuzante, un pic mai multa dragoste si un final fericit. Cliseele nu lipsesc nici ele, cu toate acestea lectura nu este una previzibila... in totalitate.

Casa din titlu, de pe plaja din...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

MissValery
Recenzii: 91
Carti citite: 157

andres
Recenzii: 74
Carti citite: 289

anna
Recenzii: 0
Carti citite: 126